Disaster Recovery as a Service (DRAAS)

Met Disaster Recovery Services bent en blijft u operationeel

Uw bedrijfsvoering is afhankelijk van de beschikbaarheid van data en applicaties. Ongeplande downtime van IT-omgeving door bijvoorbeeld cyberincidenten, brand of een stroomstoring levert u een hoge kostenpost op. Dat vraagt om een oplossing die uw organisatie snel weer in het zadel helpt en daarbij dataverlies tot een minimum beperkt. Maak gebruik van Disaster Recovery Services van Camarate. Een calamiteit kunt u niet plannen. Daarom is het van belang uw business continuity maatregelen goed in te richten.
Camarate helpt u graag bij het inrichten van de business continuïteit vraagstukken voor uw IT omgeving.

Zo snel mogelijk weer in business na een calamiteit

IT-storingen, brand, cybercriminaliteit of diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor uw businesscontinuïteit. IT-storingen, brand, cybercriminaliteit of diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor uw businesscontinuïteit. Soms zijn incidenten dusdanig ernstig dat uw dienstverlening een tijd lang stilvalt en uw organisatie niet meer bereikbaar en productief is. Dat zorgt voor omzetverlies, imagoschade en hoge kosten.

Bovendien komt een incident altijd onverwacht. Bent u na een ernstig voorval weer snel up-and-running? Incidenten komen altijd onverwacht. Dat vraagt niet alleen om adequate voorzieningen voor het voorkomen van die incidenten. Maar ook om de juiste middelen voor een vlot herstel mocht het onverhoopt toch misgaan. Dat is echter allesbehalve een eenvoudige opgave.

Recovery Services

Met Camarate Recovery Services staat uw organisatie sterker bij een onverhoopt incident. We bieden de middelen en procedures waarmee we uw downtime tot het minimum beperken.

De belangrijkste onderdelen van Camarate Recovery Services:
  1. Systeem-uitwijk. De recovery-experts van Camarate Security helpen u na een incident met het snel opnieuw opbouwen van uw IT- en communicatiesystemen. Dat kan bij u op locatie, maar als de situatie daarom vraagt is dat ook mogelijk in onze datacenter faciliteiten.
  2. Werkplek en Telefonie-uitwijk. Camarate Security biedt volledige uitwijkfaciliteiten op diverse plekken in Nederland. Als u met een ernstig incident te maken krijgt waarbij werkplekken verloren gaan, kunnen uw medewerkers zo snel mogelijk weer maximaal productief en bereikbaar zijn.

Businesscontinuïteitsplan

Een efficiënt herstel na een calamiteit vraagt om gedegen, van tevoren vastgelegde procedures. Zodat iedere medewerker precies weet wat er tijdens en na een incident van hem of haar verwacht wordt. De experts van Camarate Security stellen in samenspraak met u een dergelijk businesscontinuïteitsplan op. Maar toetsen deze ook door middel van gerichte, jaarlijkse oefeningen. Zodat wanneer het er echt op aankomt, u verzekerd bent van een zo vlot mogelijk herstel en minimale downtime.

Belangrijke voordelen van Recovery Services van Camarate

  • U bent zo snel mogelijk weer in business na een calamiteit, waardoor omzet- en productiviteitsverlies en imagoschade tot een minimum beperkt blijven.
  • Uw personeel is zo snel mogelijk weer productief en bereikbaar na een ernstige calamiteit dankzij onze uitwijkcentra door heel Nederland.
  • We kunnen uw cruciale IT-systemen onderbrengen in een van onze streng beveiligde datacenters, zodat continuïteit hiervan gegarandeerd is.
  • In een speciaal geconditioneerde computerruimte kunt u, eventueel met behulp van onze experts, uw verloren IT-systemen zo snel mogelijk weer opbouwen, testen en implementeren.

Camarate Security

Vulnerability Management

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht