Interim Security Specialisten

Medewerkers met voldoende expertise en ervaring in het security vakgebied zijn lastig te vinden. Het tijdelijk invullen van een positie met een specialist van Camarate Security door middel van inhuur biedt een organisatie de gelegenheid om gebruik te maken van direct beschikbare kennis en kunde. Parallel daaraan kan werving van een geschikte kandidaat doorgaan of een minder ervaren eigen medewerker kan worden bijgeschoold door kennisoverdracht. Ook is voor projecten soms tijdelijke inzet nodig van specialistische kennis en ervaring. Camarate biedt op basis van detachering zeer ervaren en in hun vakgebied gecertificeerde specialisten aan voor inzet in projecten en in interim functies.

De volgende competenties kan Camarate leveren:

  • Identity and Access Management (IAM)
  • Security Information and Event Monitoring (SIEM)
  • Security Infrastructuur (ontwerp en beheer)
  • Security officers • Security managers
  • Netwerk security specialist
  • Security penetrate testers / ethical hack
  • Business Continuïty Management (BCM)
  • Security analyst

Interim Consultancy t.b.v. Security Information & Event Monitoring (SIEM)

Van reactief naar proactief security management

Met SIEM bereik je meer dan met conventionele technische security maatregelen zoals firewalls, anti-virus, IDS en IPS. Deze werken namelijk reactief en detecteren of voeren acties uit naar aanleiding van een regel die erin is gestopt op basis van een eerdere gebeurtenis. Door continue monitoren en analyseren van systemen en logging kan er veel proactiever gehandeld worden op mogelijke security issues. Met een goed uitgevoerd SIEM is het mogelijk, door middel van het correleren van logging en activiteiten van verschillende systemen en accounts, malware en virussen te ontdekken die nog niet bekend zijn bij antivirus vendors of als regel in bijvoorbeeld het IDS.

Camarate Security heeft security analisten die ervaring hebben in de implementatie en uitvoering van SIEM, want kennis en ervaring hierin is onontbeerlijk.

Voor een aantal grote organisaties met grote compliancy uitdagingen heeft Camarate de implementatie succesvol verzorgd om een SIEM organisatie en services op te zetten. Het doel was dat de effectiviteit van genomen maatregelen aangetoond konden worden en dat risico’s en dreigingen verkleind werden.

Camarate Security

Vulnerability Management

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht