Security & Compliancy Monitoring

Spoor cyber-incidenten vroegtijdig op

Met behulp van allerlei geavanceerde methoden en technieken lukt het hackers iedere dag weer in te breken in systemen. Met Security-monitoring van Camarate bewaken wij uw kritieke infrastructuur continu. Onze specialisten monitoren actief op dreigingen en houden uw netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten. Zo beschermt u uw ICT-infrastructuur tegen de dreigingen van vandaag.

Camarate Security levert vanuit haar Security Operating Center (onderdeel van onze Managed IT Services) diensten op het gebied van security monitoring en compliancy reporting. Door continue monitoring van kritische systemen en/of business applicaties kunnen malware en complexe aanvallen vroegtijdig worden opgespoord zodat snel actie ondernomen kan worden. Vanuit ons Security Operations Center (SOC) worden klanten ondersteund in veilig en vertrouwd zaken doen doordat cyberrisico’s en cybercrime worden aangepakt en daarmee de kans op financiële- en imagoschade sterk worden gereduceerd.

Camarate Security Operating Center services: 

  • Real-time security monitoring van bekende en nieuwe dreiginge
  • Analyse van logs en security events
  • Compliancy rapportages
  • Gebruik maken van gecertificeerde security experts voor advise
  • Operationeel in dagen, geen maanden

Uiteraard heeft security monitoring betrekking op het signaleren van aanvallen en malware infecties maar ook op het controleren van wijzigingen in de infrastructuur en met name het identificeren van ongeautoriseerde wijzigingen. Ook worden toegekende autorisaties en het gebruik er van bewaakt zodat hierover gerapporteerd kan worden in het kader van compliancy aan regelgeving.

Security calamiteitensupport

Het Camarate Security Monitoring Center staat tot uw beschikking voor support. Camarate heeft verschillende mogelijkheden om support te bieden:

  • Best Effort security support
  • Security Support Basis
  • Security Support Plus
  • Back-up en Restore services
Productsheet

Identity & Access Management

Het beheren en besturen van toegang is vandaag de dag complexer dan ooit. De huidige mix van applicaties en toegangscenario’s maken een Identity en Access Management (IAM) oplossing extreem complex en tijdrovend.

Camarate Security kan u helpen om een eenvoudige en flexibele oplossing te realiseren die voldoet aan de IAM behoeften die uw organisatie en uw klanten hebben. Wij werken met u aan de juiste oplossingen, adoptatie binnen uw organisatie en kunnen het volledige toegangsbeheer uit uw handen nemen vanuit ons Security Operating Center.

Wilt u meer informatie? Wij komen graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.
0228 – 712 390.

Camarate Security

Vulnerability Management

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht