22 november 2019

Leren, studeren en up 2 date blijven.

Leren, studeren en up 2 date blijven bij Camarate.. De normaalste gang van zaken!

ICT’er zijn betekent de rest van je leven blijven leren. Niets gaat zo snel als de veranderingen binnen de ICT. Het is dan ook onvermijdelijk om jezelf up 2 date te houden. Veel van het bijhouden van je kennis gebeurt op de werkvloer, door te doen leer je. En.. Google is your best friend! Maar dat dit niet voldoende is om goed te blijven in je vak, mogen duidelijk zijn.

Ook bij Camarate is ons dit duidelijk. We vinden het op meerdere fronten belangrijk dat onze collega’s zich blijven ontwikkelen en up 2 date blijven in deze snel veranderende wereld.
Wat we nog belangrijker vinden, is dat Camarate collega’s zich ontwikkelen op een manier waarop ze dat zelf prettig vinden. We denken dan ook graag mee in de manier waarop!

Aan het begin van jouw carrière bij Camarate en aan het begin van ieder kalenderjaar heb je een persoonlijk ontwikkelingsgesprek met jouw leidinggevende of Fieldmanager. Samen bepaal je, naast jouw te ontwikkelen competenties, jouw leerdoelen voor het komende jaar.
Camarate is een Microsoft kennishuis, binnen het certificeringshuis van Microsoft hebben we dan ook vele mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen. Maar ook de Citrix, AWS, VMware, etc. specialisten bieden wij vele mogelijkheden om zichzelf door te ontwikkelen!

Vaak horen we verhalen van mensen die bepaalde certificaten ‘moesten’ halen bij hun oude werkgever. Wij zijn hier niet van overtuigd. Wij zijn overtuigd van het feit dat men beter en liever dingen leert, die men zelf uitzoekt en waar ze zelf achter staan. Dingen leren die je interesseren, blijven langer en beter hangen en hebben op de lange termijn dan ook veel meer effect! Uiteraard is een vereiste van het uitgekozen certificeringstraject, dat deze wel in lijn met de ambities van Camarate ICT ligt. Gelukkig heeft Camarate veel ambities en bieden wij onze klanten graag gespecialiseerde mensen op meerdere gebieden. Dat we hier ook altijd uitkomen met onze collega’s is dan ook een zekerheidje!

Leren certificeren kan op verschillende manieren. Veelal wordt er binnen Camarate gebruik gemaakt van E-learning en zelfstudie modules. Voor veel Camarate collega’s geldt dat dit voor hen de meest ideale manier van leren is. Ook zijn er collega’s die veel meer baat hebben bij klassikaal leren, op deze manier kan men elkaar motiveren en kan men van elkaar leren. Binnen Camarate maken we steeds meer gebruik van interne studies, zo ook dit jaar. De nieuwe MS-100 (Microsoft 365 Identity and Services) module werd toen in Wognum tijdens een 4-daagse interne klassikale cursus gegeven aan collega’s. In het eerste kwartaal van volgend jaar staat de MS-101 (Microsoft Mobility and Security) op de planning voor deze collega’s. Op deze manier maakt men een enorme stap richting hun Enterprise Administrator Expert certificering!

Oftewel, up 2 date blijven is ook bij Camarate nog steeds geen koud kunstje, maar maken we wel zo leuk en passend mogelijk. Zo krijgt iedereen op zijn eigen ambitie, niveau en manier een passend opleidingstraject aangeboden en zorgt Camarate altijd voor up 2 date personeel!

 

22 november 2019

Ik heb een vraag

Camarate Security

Vulnerability Management

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht