Security partners

Camarate werkt als partner nauw samen met ESET als security partner. Wij passen verschillende security-software van ESET toe bij onze klanten en integreren dit in onze oplossingen. ESET  begon als pionier op het gebied van antivirus bescherming, door een bekroonde detectie software te creëren.
In samenwerking met ESET bieden wij beveiligingsoplossingen aan bedrijven om het meeste uit de digitale wereld te halen.

 

Met het Enterprise Mobility Management platform van MobileIron is Camarate Security in staat om te voldoen aan de eisen van zowel de eindgebruiker als IT, zodat uw organisatie echt Mobile First kan worden. Eindgebruikers hebben onmiddellijke toegang tot essentiële bedrijfsgegevens op het apparaat van hun keuze. In plaats van veel tijd te spenderen aan het beveiligen van apparaten, kunt u als organisatie meer tijd steken in innovaties en uw core business.

 

Via het partnerschap met Nessus® Professional zijn wij in staat om organisaties te helpen met complete vulnerability scans. Dankzij deze tooling kunnen wij risico’s en zwakheden binnen ICT-systemen en -netwerken en configuratie-issues identificeren. Ook hacking-risico’s leggen wij bloot als er via malware wordt geprobeerd om uw netwerk te penetreren.

 

Camarate is Goldparter van Microsoft. Naast de verschillende certificeringen, integreren verschillende security oplossingen van Microsoft voor identiteits/toegangsbeheer en informatiebeveiliging. Camarate Security past de cyberbeveiligingstool toe die Microsoft biedt met MS Azure, Windows en Office365.

Een van de standaarden waarmee Camarate voor heeft gekozen zijn de security-oplossingen van FortiGate. Onze samenwerking zorgt voor een uitgebalanceerde productaanbod (o.m. FortiGate next-generation firewalls) waarmee wij in staat zijn om voor end-to-end protection oplossingen voor enterprise netwerkomgevingen.

 

Cisco biedt als partner met haar producten de voor onze klanten vereiste continuïteit op het gebied van data afhandeling en netwerkbeveiliging. Onder meer werken wij met hen samen voor de inrichting van firewall oplossingen.

Camarate Security

Vulnerability Management

Ja, ik blijf graag op de hoogte!

Nieuws

14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

Complete nieuwsoverzicht