Over Camarate Security

Wie is Camarate Security?

Camarate Security is een consultancybedrijf dat zich toelegt op informatiebeveiliging (IT Security) met kwalitatief hoogwaardige diensten bij het efficiënt identificeren, verminderen en voorkomen van (technische) IT-beveiligingsrisico’s.

Wij beschikken over een team van security consultants en gecertificeerde technisch specialisten. Tevens maakt een professioneel Operating Center (SOC) deel uit van onze Managed IT Services voor het leveren van Security monitoring en beheer.

Wat doen wij?

Camarate Security helpt bedrijven bij het implementeren en borgen van het gewenste niveau van informatiebeveiliging door middel van analyses, advies, training en begeleiding. Daarbij gaat veel aandacht uit naar beschikbaarheid van data, betrouwbaarheid van data, maar ook naar de menselijke factor, die vaak een cruciale rol speelt bij het ontstaan van beveiligingsincidenten.  Wij leveren een breed en geïntegreerd aanbod aan Security-diensten.

Wij hebben nadrukkelijk gekozen om vanuit een gespecialiseerde en onafhankelijke business unit een vergaande specialisatie in informatiebeveiliging te leveren. Informatiebeveiliging is een uitermate complex en snel veranderend vakgebied, zeker op de dag van vandaag waarin technologie een steeds grotere rol inneemt in onze samenleving. Om deze voortdurende veranderingen bij te houden is specialisatie, kennisopbouw en ontwikkeling noodzakelijk.

Camarate Security is zich terdege bewust van het feit dat de meeste beveiligingsrisico’s voortvloeien uit menselijk handelen en veelal uit de eigen organisatie afkomstig zijn. Daarom is onze aanpak gebaseerd op het principe: Processen/Mens/Techniek. Op deze wijze kunnen wij u ondersteunen met het opzetten van een succesvol informatiebeveiligingsbeleid, aanpak en testen. Wij zijn u van dienst met een ervaren en gecertificeerd team van security specialisten.

Onderdeel van Camarate ICT

Camarate Security is 100% onderdeel van Camarate ICT. Met ons hoofdkantoor in Wognum langs de rijksweg A7, zijn wij centraal gevestigd in Noord Holland. Hoewel wij zeer actief zijn in Noord Holland, leveren wij onze diensten ook in de Randstad en de nabij gelegen provincies Flevoland en Friesland. Met een bevlogen team van 40 ICT specialisten en engineers, leveren wij diensten met een full service karakter. Zo kunt u naast onze Consultancy bij ons terecht voor ICT Staffing, Managed ICT Services en ICT Trainingen.

Camarate ICT is sinds 2007 actief in de markt, waarmee wij een gedegen historie en praktijkervaring hebben opgebouwd in vele branches en bedrijfstypen.

Meer weten over Camarate Groep?

 

  Camarate Security

  Vulnerability Management

  Ja, ik blijf graag op de hoogte!

  Nieuws

  14 mei 2020 Camarete ICT ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd!

  22 november 2019 Leren, studeren en up 2 date blijven.

  Complete nieuwsoverzicht